Vabilo k sodelovanju

Postanite naš partner in bodite del uspešne zgodbe.

Odlična logistična in marketinška podpora s preverjeno kakovostjo našim partnerjem zagotavlja inovativen produkt, z možnostjo uspešnega dolgoročnega sodelovanja.

Postanite del uspešne zgodbe

Če iščete inovativen proizvod z visoko dodano vrednostjo in ste distributer blagovnih znamk, trgovec, mizar, monter ali sodoben arhitekt, se nam oglasite in skupaj bomo preučili možnosti za sodelovanje.

Vabimo vas, da postanete naš partner ter postanete del našega uspešnega mednarodnega tima. Skupaj lahko sooblikujemo nove uspešne zgodbe.

01

Partnerjem zagotavljamo kakovost in transparentnost,

02

partnerjem prijazno cenovno politiko,

03

strokovno preverjeno in podprto kakovost izdelka,

04

zanesljivo logistiko dobave, proizvodnje, prevoza in optimizacije materiala ter

05

strokovno in zabavno marketinško podporo.

Zakaj je One Inch Wall edinstvena zgodba, ki je zanimiva za partnerje?

Hitrost &
Fleksibilnost

Dizajn našega izdelka in ekipa strokovnjakov
nam omogočata hitro in fleksibilno pripravo projektnih rešitev za vašo idejo.

Kontrola kakovosti
lesa

Zagotavljamo jo s pregledovanjem lesa v vseh fazah proizvodnje. S tem drastično zmanjšamo možnosti reklamacij.

Zanesljivi dobavitelji
lesa in filca

Pod okriljem podjetja Silvaapis d.o.o. imamo zanesljive dobavitelje lesa. Večino lesa pridobivamo iz držav bivše Jugoslavije.

Trajnostni
materiali

Kombinacija recikliranega filca in trajnostno pridobljenega masivnega lesa (z opcijo furniranja in oplemenitenja). Z nami lahko postanete del trajnostne potrošnje.

Beseda je
naša zaveza

Za izdelkom stoji ekipa inženirjev. Slednji so poskrbeli, da je izdelek visoko kakovosten na področjih zvočne akustike, nosilnosti in ognjevarnosti. Strokovnjaki so za doseganje ciljev sodelovali z Zavodom za gradbeništvo Slovenije.

Čas je
denar

Fleksibilna ekipa One Inch Wall-a vam omogoča svetovanje in montažo. Dizajn in modularnost izdelka pripomoreta k enostavni in hitri montaži akustičnih panelov, polic in obešalnikov.

Narejeno v Sloveniji

Slovenija kot tretja najbolj gozdnata država v Evropi slovi po kakovostni obdelavi lesa. Slovenskim kupcem nudimo pomoč tudi po opravljeni storitvi.