Harrison


Furniran hrast + siv filc

Dekorativnost, modularnost in absorpcija zvoka (akustičnost) v enem panelu. Minimalističen dizajn z veliko uporabno vrednostjo.
Dekorativnost, modularnost in absorpcija zvoka (akustičnost) v enem panelu. Minimalističen dizajn z veliko uporabno vrednostjo. To je One Inch Wall katerega izdelki so dobili imena po naših najljubših glasbenikih.

Omogočamo prostor za izbiro pri površinski obdelavi lesa. Dolžinsko spojene masivne lamele so lahko surove, oljene ali lakirane. Paneli se prodajajo po kosih v dveh različnih dolžinah (2600 mm in 3000 mm) ter standardni širini 610 milimetrov.

Imate radi masiven les? Smo edini na trgu, ki proizvajamo takšne masivne lamele. Širina posamezne lamele je 3,5 cm in debelina 1,8 cm. Razmak med lamelami je 1,5 centimetra. V vsaki lameli lahko opazite
utore oz. T-profil. Poleg zmanjševanja šumenja v prostoru T-profil v kombinaciji z našimi podložkami omogoča enostavno pritrjevanje polic, obešalnikov, okrasnega cvetja itd.

One Inch Wall paneli niso le še ena dekoracija za prazne stene. V vaš prostor vnesejo tudi nekaj igrivosti in kreativne svobode. Svoje stene lahko popestrite z raznolikimi dodatki, katere lahko poljubno
prestavljate po panelih.

Izkušnje uporabnikov

Bi radi sodelovali z nami?